wat gaan we doen?

Wat gaat de Striensche zorgcoöperatie doen?

Met ingang van januari 2019 is een overzichtelijke agenda verschenen van alle activiteiten die er zijn in Strijen. Zo kunt u in een overzicht zien waar u naartoe wilt gaan. Hebt u geen vervoer ? Geen nood de Wielewaal brengt u graag van maandag t/m zaterdag van 0.900 tot 17.00 uur. Helaas staan deze activiteiten ivm het corona virus tijdelijk op stil.
Vanaf 16 januari 2020 is een gloednieuw ontmoetingscentrum open, centraal gelegen aan de Kerkstraat 73, in de voormalige schoenenwinkel van Schippers: ons buurthuis me Mekaer. Het is drie dagen in de week open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-16 uur.
Helaas is ons buurthuis op 13 maart 2020 ivm corona tijdelijk gesloten.
Update : 16 maart 2020 Omdat vele ouderen en kwetsbare mensen in de problemen kunnen komen door de vele maatregelen n.a.v. het corona virus willen wij Strijenaren, die hierdoor in de problemen komen hulp aanbieden, bv met boodschappen doen of inspringen bij andere nijpende situaties.
Heeft u tijd en wilt u iets doen voor een van uw mede Strijenaren, laat het ons weten liefst via mail, of anders telefonisch.

Bent u inwoner en weet u niet hoe u de boodschappen moet doen, of heeft u een ander probleem naar aanleiding van de corona maatregelen, bel ons dan en wij zullen zorgen dat een vrijwilliger contact met u opneemt en u gaat helpen.
Mail ons :     destriensche@gmail.com
Of bel ons :  06-25102141

Laten we in deze tijden een beetje meer naar elkaar omkijken.

Eenzaamheid is iets waar je veel over hoort en ook in Strijen komt dit veel voor. Wij  willen dit voorkomen, ook door Strijenaren  te ondersteunen bij het langer thuiswonen. Dit willen wij bereiken door elkaar te helpen als het allemaal wat moeilijker gaat. Er gebeurt al veel in Strijen en samen met alle vrijwilligers, organisaties, instellingen en overheid willen wij dit verder uitbouwen. Samen met u bekijken waar behoefte aan is en dit dan op te gaan zetten. De gezamenlijke activiteiten agenda wordt al enige tijd verspreid en nu komt de volgende stap van een nieuw ontmoetingscentrum.
Wilt u helpen of heeft  ideeën, neem dan contact met ons op.

Dit is een initiatief van:

PCOB Strijen, Ouderenbond Strijen en de Vrienden van De Hoge Weide

Vrienden van De Hoge Weide